Een tijdloos ontwerp

Felicitatem 20m

Lengte: 20,63m | Top snelheid: 22 knopen | Bereik: 1000NM

Welvaart

Ware welvaart is een gevoel van kalmte, een stressvrije gemoedstoestand waarbij er geen obstakels op de weg liggen, alleen kansen.

Het is wakker worden op dit geweldige jacht, het dek oplopen en zonder beperkingen beslissen wat je volgende bestemming wordt.

De Felicitatem, wat vertaald voorspoed betekent, heeft alles wat men zich in een jacht kan wensen, en nog wat meer. Een ideale metgezel voor langere reizen overzee, maar ook een stabiele partner voor een dagje op het water.

Op de Sichterman Felicitatem vaar je overdag comfortabel over zee en slaap je ’s nachts heerlijk in de luxe suites.

Het ideale schip om meerdere havens, baaien en stranden mee te verkennen op een luxe manier.

De Felicitatem is een volledig aluminium jacht ontworpen door Cor D. Rover en gebouwd door Van Oossanen.

De creatie van uitmuntendheid

Schoonheid is altijd in het oog van de toeschouwer, maar kwaliteit kan worden gemeten. Daarom hebben we onze visie gecombineerd met echt Nederlands vakmanschap en de passie van onze geweldige mensen.

Het team van Cor D. Rover heeft zichzelf overtroffen door een tijdloos ontwerp te creëren, zowel voor het exterieur als het interieur.

De Fast Displacement Hull Form (FDHF) en de rompvorm van Van Oossanen, gecombineerd met de Seakeeper-technologie, resulteren in superjachtcomfort en efficiëntie, waardoor tot 20% brandstof wordt bespaard.

De Felicitatem heeft 3 zonnedekken, een Sonos entertainment systeem en een airconditioned lounge met vloerverwarming.

Tot zes gasten kunnen overnachten in twee grote slaapkamers en een hut met twee bedden. Het jacht kan maximaal 14 gasten ontvangen.

Een flybridge met besturing en een aparte kapiteinshut verzekeren zowel topservice als privacy.

Felicitatem 20m Interieur her-uitgevonden

Sichterman heeft een interieurprogramma opgezet, dat het mogelijk maakt jachten aanzienlijk sneller te bouwen dan zijn concurrenten tegen een vaste prijs.

In tegenstelling tot andere jachtbouwers kan het interieur van de jacht gelijktijdig met de ontwikkeling van het aluminium casco worden gebouwd, door gebruik te maken van mock-ups van het gehele schip. Hierdoor is Sichterman in staat

om de bouwtijd van een jacht tot 6 maanden te verkorten in vergelijking met zijn concurrenten, waardoor de levering van een jacht binnen 7 maanden wordt gegarandeerd.

Alles aan de binnenkant van de jachten wordt met de hand gebouwd door een toegewijd team van vakmensen. Voor klanten die hun Sichterman op maat willen laten maken, is in overleg maatwerk mogelijk.

Elke klant kan een perfecte pasvorm kiezen uit 3 soorten voorgedefinieerde stijlen. De gemene deler van deze ontwerpen is een huiselijke en comfortabele uitstraling, zonder druk of ouderwets te zijn.

Dit heeft geresulteerd in 3 soorten interieurstijlen, die eigentijds maar ook warm en uitnodigend zijn.

Felicitatem 20m Deck lay-out

Sichterman Felicitatem 20m deck 1
Sichterman Felicitatem 20m deck 2
Sichterman Felicitatem 20m deck 3