Passie voor jachten sinds 1987

Over ons

Toplocatie

Wij werken vanuit 2 locaties waarvan 1 direct aan het IJsselmeer.

We beschikken hier over twee eigen verkoophavens met meer dan 50 representatieve ligplaatsen. Goede stallingsmogelijkheden op de kant, een overdekte en verwarmde showroom van 2.000 m2, een eigen kolom- en een portaalkraan. Dit biedt de mogelijkheid om uw jacht in het water, op de kant of overdekt in de verwarmde showroom te presenteren. Onze locaties zijn 7 dagen in de week geopend. En ook online staan de ontwikkelingen niet stil. De jachten worden naast onze eigen kanalen, nationaal en internationaal aangeboden en gepresenteerd op de relevante websites en media-kanalen.

Ons team

Ons team bestaat uit drie toegewijde en ervaren jachtmakelaars die hun sporen in de internationale jachtverkoop ruimschoots hebben verdiend.

Hollandboat is aangesloten bij branchevereniging HISWA. Ook zijn wij lid van de Nederlandse bond voor scheepsmakelaars NMBS. Wij zijn EMCI-gecertificeerd. Ons team beschikt over een internationaal netwerk van professionals en samen beschikken wij over alle up-to-date kennis.

Henk J.A. Sijbranda: Senior Yacht Broker, ruim 25 jaar ervaring als internationaal yacht broker.

Peter C. Scheffer: Senior Yacht Broker, ruim 22 jaar ervaring in jachtbouw en als internationaal yacht broker.

Henri W. Van Eelen: Marketing en Sales, ruim 15 jaar ervaring in de nautische wereld waarvan 6 jaar als internationaal yacht broker.

Door een jarenlange intensieve samenwerking met partners in Europa en daarbuiten hebben wij een internationaal netwerk opgebouwd waar u als klant optimaal van kunt profiteren.

Onze Merken

Nieuwe Jachten

Bij Hollandboat kunt u naast een mooi aanbod gebruikte jachten ook prachtige nieuwe jachten kopen.

Wij hebben een exclusieve collectie kwaliteitsmerken. De alom bekende en gewaardeerde Scandinavische merken Skilso, Viknes en Saga zijn geroemd om de zeewaardigheid en kwaliteit. Daarnaast vertegenwoordigen wij volledig in Nederland gebouwde Keizer Yachts en Sichterman Yachts. Topkwaliteit en maatwerk zoals u dat mag verwachten.

Atlantic Motoryachts logo

Atlantic Motoryachts

Bij de oprichting in 1987 zijn wij ook gestart met de bouw van Atlantic Motoryachts.

Inmiddels hebben we ruim 250 van deze schepen mogen afleveren over heel Europa. De Atlantic is gebouwd als een maatpak. De vormgeving van het interieur en de uitrusting hebben nagenoeg onbegrensde mogelijkheden. Alle klantwensen krijgen de ruimte en daarmee is iedere Atlantic uniek. Aanvankelijk zijn de jachten volledig in Nederland gebouwd en later werden ze ook in Groot Brittannië geproduceerd. Altijd oog voor detail zoals u mag verwachten. Wij hebben deze jachten ook in onderhoud en hiermee zijn wij dan ook de specialist van Atlantic Motoryachts.