International yachtbroker

Koop een jacht

Iedereen is welkom

Bij Hollandboat leveren we kwaliteit en service.

Dit doen wij voor iedere klant, of u nu een jacht komt kopen of verkopen. Bezichtigingen vinden plaats in onze mooie verkoophaven of showroom, waar alle schepen veilig en optimaal gepresenteerd klaarstaan. Hier leveren wij alles, van de volledige ontzorging en service tot de afhandeling.

Betrouwbaar
Het team jachtmakelaars is zeer ervaren. We beschikken over een EMCI certificaat en zijn aangesloten bij NBMS. Hierdoor kunnen wij met een gerust hart zeggen dat onze jachtmakelaars betrouwbaar, vakkundig en up-to-date zijn. Ook zijn wij als Hollandboat aangesloten bij de HISWA. Bij deze branchevereniging kunnen wij alleen zijn aangesloten, omdat we kunnen aantonen goed opgeleid personeel in dienst te hebben.

Emci lid NBMS lid NBMS lid

Internationaal netwerk

Hollandboat heeft een internationaal netwerk in Europa.

Via ons kunt u in contact komen met verkopers in bijvoorbeeld Engeland, Duitsland en Frankrijk. Ons team spreekt Nederlands, Engels en Duits en kan daarom helpen bij de onderhandelingen en vragen.

Transport en levering
Ook kunnen wij zorgen voor het transport van uw nieuwe jacht. Dit kan over de weg of over het water door een van onze schippers. Ook bij internationale aankopen kan dit van pas komen.