All in service center

Services

Taxeren

Wij kunnen uw jacht voor u taxeren.

Er zijn verschillende redenen waarom u dat bij ons zou willen doen. Bijvoorbeeld als u uw jacht gaat verkopen, een verzekering of hypotheek af wil sluiten of als u uw jacht wil gaan verbouwen. Ook voor zaken als een boedelscheiding of erfbelasting kunnen wij u helpen met onze taxatie.

Ons professionele team heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van taxeren. Hierdoor kunnen wij de waardering verrichten op een deskundige wijze. Wij doen de beoordeling niet aan de hand van foto’s, maar gaan echt aan boord voor een betrouwbare en realistische waardebepaling. Op verzoek kunnen we ook een keuringsrapport toevoegen.

Als u uw jacht wilt verkopen, kunnen wij op basis van de taxatie een deskundig advies geven over de vraagprijs. Deze beoordeling is geheel vrijblijvend. Wij werken daarbij volgens het principe “no cure, no pay”. Dit houdt in dat als u uw jacht niet hebt verkocht, wij ook geen kosten rekenen voor de taxatie. U betaalt dus alleen als deze taxatie gebruikt is voor een geslaagde verkoop.

U kunt een taxatie aanvragen via de mail, door ons te bellen of via de onderstaande button. Mocht u nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.

Service en onderhoud

Op onze locatie is een moderne jachtservice met alle disciplines in huis.

Mede door onze samenwerking met Workumer Jachtservice kunnen we alle vormen van technisch en cosmetisch onderhoud voor u regelen. Denk hierbij aan schilder- en spuitwerkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden, onderhoud aan de technische installaties, (opnieuw) stofferen en het vervangen van een cabriokap of sprayhood. Ook een volledige refit of verbouwing van uw jacht behoren tot de mogelijkheden.

Showroom
Onze verwarmde showroom is voorzien van mooie balustrades. Hierdoor kunt u veilig en gemakkelijk aan boord stappen. Door de grote raampartijen is er altijd voldoende licht aanwezig. Daarnaast staan de jachten ruim opgesteld. Uw jacht blijft condensvrij en representatief gepresenteerd bij iedere weersomstandigheid.

Ligplaatsen

Hollandboat beschikt over een mooie en compacte jachthaven met in totaal 32 ligplaatsen.

De haven ligt goed beschut en direct aan het IJsselmeer, zonder dat u door een sluis heen hoeft. De ligging is ideaal voor de watersporter die graag het IJsselmeer of Waddengebied wil bevaren, maar ook om de Friese binnenwateren te ontdekken. Daarnaast zijn de ligplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Workum en op nog geen vijf minuutjes lopen naar het strand.

De jachthaven zelf is voorzien van:

  • Drijfsteigers
  • Walstroom
  • Gratis wifi
  • Toiletgebouw
  • Jachtservice
  • Parkeerplaats
  • Afvalvoorziening
  • Tappunten voor drinkwater

Heeft u interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden en opties.

Winterstalling

Hollandboat beschikt over 5000 m2 geïsoleerde ruimte voor de winteropslag. Uw jacht staat verwarmd in een ruime hal met ledverlichting. Het jacht blijft daardoor condensvrij en u kunt de stoffering en dergelijke zonder zorgen aan boord laten.

Neem contact op voor mogelijkheden

Transport

Wanneer u uw jacht verplaatst wil hebben, kunnen wij dit voor u organiseren. Dit geldt ook als u een nieuw of gebruikt jacht bij ons heeft gekocht. Het transport kan zowel over de weg als over het water. Hiervoor kunnen wij een schipper regelen.

Neem contact op voor opties

Administratie

Wij ontzorgen u volledig van alle administratieve aspecten. Denk bijvoorbeeld aan de taxatie van uw jacht, de aankoopkeuring, het regelen van de financiering en verzekering, de kadastrale registratie en de contractuele afhandeling. Wij kunnen ook het volledige traject voor u uit handen nemen.

Neem contact op voor meer info